Влада Ірландії планує купити 600 електропоїздів за 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Ірландії планує купити 600 електропоїздів за 10 років

Світ
285
Ірландська залізниця оголосила тендер на закупівлю електропоїздів. Згідно з планами підприємства, в найближчі десять років в експлуатацію буде введено 600 електропоїздів.
Про це повідомляє ЦТС з посиланням на ЕлектроВісті.
Нові поїзди замінять наявний парк DART Irish Rail. У розвиток залізничної інфраструктури ірландці мають намір інвестувати 2 млрд доларів.
В Irish Rail підкреслили, що віддають перевагу поїздам з електроприводом, проте на перших порах готові замовити і гібридні поїзди, на випадок, якщо повна електрифікація ліній не відбудеться вчасно. Таким чином, спочатку буде закуплено лише 250 електропоїздів замість 600.
“Початок тендерного процесу для нас є першим важливим кроком в проекті розширення DART, який зробить революцію в громадському транспорті в районі Великого Дубліна, надаючи ще чистіший і екологічно стійкий варіант поїздок. Це також забезпечить більшу пропускну здатність міжміських і регіональних приміських служб, оскільки вагони , використовувані в даний час в районі Великого Дубліна, стануть доступні для інших послуг “, – заявив генеральний директор Ірландської залізниці Джим Мід.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас