"Для українців криз вже досить": Гройсман прокоментував можливий дефолт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Для українців криз вже досить": Гройсман прокоментував можливий дефолт

Казна та Політика
1063
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що дефолт не можна допускати.
Про це він заявив журналістам, відео розмови опубліковано на його сторінці в соцмережі Facebook.
“Я взагалі вважаю, що навіть розмови про дефолт не додають стабільності і є досить шкідливими. Хочу сказати про три роки правління, я не допустив жодної кризи в країні і вважаю, що наше завдання сьогодні – сумлінно виплачувати борги держави, займатися тим, щоб економіка зростала. Хочу підкреслити, що ці борги держави сьогодні є серйозним навантаженням на українських громадян. Не ми їх брали, але їх брали від імені української держави”, – заявив Гройсман.
За словами прем’єр-міністра, Україна повинна утримувати в світі хорошу репутацію і показати, що ми відповідальна країна, яка цінує і поважає свої зобов’язання.
“Дефолт – це глобальна криза. Згадайте 90-ті роки, і я вважаю, що для українців криз вже досит,ь і від будь-яких дефолтів, які несуть за собою дуже серйозні наслідки, в першу чергу постраждають пересічні українські громадяни.
Мільярдери стануть мультимільярдерами, а люди будуть на межі виживання. Тому в цьому випадку вважаю, що найголовніше завдання – це сильна економіка, і фактично я думаю, що та стратегія, яку обрав мій уряд, є абсолютно виправданою”, – додав голова уряду.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас