Приват24 завоював ще одну нагороду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приват24 завоював ще одну нагороду

Фінтех і Картки
2054
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розбудові різних продуктів впровадженні технології і клієнтських сервісів. Засновники премії – сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях боролися 28 банків нашої країни. Серед іншого на заході було визначено і «Кращий Інтернет банк».
У цій номінації брали участь банки, що надають клієнтам – фізичним особам можливість дистанційного обслуговування on-line в Інтернет за допомогою технології інтернет-банк.
При цьому система банку повинна підтримувати такий мінімальний набір функцій: управління лімітами по картці, контроль залишків за поточними рахунками, оформлення депозиту, оплата комунальних послуг, переказ коштів на рахунки в інших банках.
Бронзу в цій номінації отримав Ощадбанк. Друге місце розділили відразу два банки: Альфа-Банк і Укрсібббанк. Але ось уже другий рік поспіль користувачі і експертне журі віддають перше місце в цій номінації Приват24 від Приватбанку.
Приват24, як і раніше, надає найбільший спектр функцій. Тут є і прості перекази на картку, і комуналка, і бюджетні платежі. Розробники неабияк постаралися, задовольнивши потреби навіть найвимогливіших клієнтів.
Більше того, всі функції Приват24 знайти дуже просто і швидко. А сам інтернет-банкінг – працює як годинник. Послугами користуються понад 6,3 млн осіб.
Приват24 завоював ще одну нагороду
На питання, на які основні категорії інтернет-банкінгу Приватбанку робили акцент цього року, керівник напрямку електронної комерції Христина Кармазіна відповіла: «Ми інтегрували Паливні картки на Android, і, найважливіше, ми повністю переписали Приват24 і зробили Приват24 бета-версію для тестування клієнтами».
У банку кажуть, що запуск нового Приват24 вже не за горами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас