Ощадбанк визнано найбільш технологічним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк визнано найбільш технологічним

Фінтех і Картки
2985
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розвитку різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії — сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях змагалися 28 банків нашої країни. Серед іншого, на заході визначено і «Найбільш технологічний банк».
У номінації брали участь банки, які в 2018 -2019 роках реалізували проект/проекти з впровадження технічних новацій, спрямованих на поліпшення якості обслуговування роздрібних клієнтів: підвищують доступність до послуг банку, скорочують час операції, документообіг, кількість візитів до відділення, розширюють можливості дистанційного обслуговування тощо. Журі оцінювало проекти, які банк реалізував за цей період, а не в цілому технологічність компанії.
Третє місце за Monobank | Universal Bank. Нагороду отримав Заступник Голови Правління – Юлія Акуленко з командою.
Друге місце за ПриватБанк з проектами: Apple Pay, PrivatPayBot з оплати товарів та послуг у Telegram без терміналів. Нагороду отримувала керівник напрямку електронної комерції ПриватБанк — Христина Кармазіна.
За підсумками голосування «Найбільш технологічним банком» визнано Ощадбанк. Нагороду отримував Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції Ощадбанку.
“Сьогодні в Ощаду сильна компетенція в технологічних проектах: зокрема, наші сashless-проекти – кращі на ринку. Ощадбанк одним з перших в Україні впровадив Google Pay та Apple Pay. У червні 2018 року Ощад першим запустив цифрову Prepaid-картку, яка успішно токенізіруеється в мобільні додатки Apple Pay, Google Pay та ін. За кілька років ми напрацювали унікальну експертизу щодо впровадження сashless в різних сферах і сьогодні Ощадбанк — еквайринг-партнер найбільших фестивалів в Україні. Наприклад, унікальний для України кейс — організація повного сashless на Atlas Weekend 2018. Також протягом 2018 року банк здійснив підтримку 12-ти фестивалів Ulichnaya Eda. У найкоротші терміни ми обладнали головну арену країни — НСК «Олімпійський» – 185 POS-терміналами до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018, почали впроваджувати безготівкову інфраструктуру на території найбільшого продуктового ринку країни «Столичний»”, – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління, Ощадбанку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас