У пошуку кредитної картки? На FinAwards 2019 визначили найкращу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У пошуку кредитної картки? На FinAwards 2019 визначили найкращу

Фінтех і Картки
1588
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розвитку різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії – сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях змагалися 28 банків нашої країни.
Серед іншого, на заході була визначена і «Найкраща кредитна картка mass». У цій номінації брали участь банківські картки класу classic або standart із встановленим кредитним лімітом (не овердрафт), що дозволяють клієнтам користуватися коштами банку в межах встановленого ліміту.
Важлива умова для карток: кредитна картка може бути оформлена будь-якому новому клієнту (який не є чинним клієнтом банку) без довідки про доходи.
Спеціальну нагороду «вигідна пропозиція» з цієї номінації забрав Sky Bank зі «Ощадною карткою». Експерти віддали їй пальму першості після підрахунків вартості обслуговування кожної з карток в місяць за умови внесення на карту готівки в розмірі 10 000 грн, видаткових операцій на суму 5 000 грн (у пропорції 50 на 50%) і незнижуваного залишку 5 000 грн.
Третє місце здобув ПУМБ і картка «Турботлива». Друге місце за банком Конкорд з картою «inJoy».Переможцем номінації «Краща кредитна карта mass» стала карта від monobank.
У пошуку кредитної картки? На FinAwards 2019 визначили найкращу

Довідка Finance.ua:

Умови картки monobank:
  • Пільговий період – до 62 днів.
  • Процентна ставка – 3,2.
  • Поповнення – безкоштовно.
  • Відсоток на залишок -10%.
Відзначимо, що докладніше про кредитну картку monobank, а також про інші кредитні картки банків України, ви завжди зможете дізнатися на порталі Finance.ua:

Порівняти умови за кредитними картками 🧐

«Минулого року ми виграли в номінації «Необанк». Тоді у нас було всього кілька тисяч клієнтів. Ми мріяли про мільйон. І мрії здійснюються! Через рік monobank – найбільш швидко зростаючий необанк у світі. І у нас вже мільйон клієнтів. І ми отримуємо нагороду за найкращу кредитну картку mass», – говорить Юлія Акуленко, заступник Голови Правління monobank.
На запитання, які ще картки для особливих категорій населення (студенти, військові, пенсіонери) планує випустити monobank, Юлія відповіла: «Наш банк – це банк для клієнтів зі смартфонами. Зараз смартфони не тільки у молоді. Вже один секрет, один спойлер є. Незабаром у нас буде картка для дітей. Її випуск плануємо вже до першого вересня – треба встигнути до школи».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас