МАУ: можемо розглядати Airbus для подальшого оновлення флоту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ: можемо розглядати Airbus для подальшого оновлення флоту

Фондовий ринок
430
МАУ може розглядати літаки Airbus для подальшого оновлення свого середньомагістрального флоту, повідомив президент МАУ Юрій Мірошников.
«Ми були досить близькі до запрошення на тендер Boeing і Airbus для укладення довгострокового договору на поставку літаків під свій план розвитку. Але план розвитку на сьогодні призупинено. Триває період стабілізації. Як тільки відновимо реалізацію плану розвитку, ми, швидше за все, будемо виходити на конкурс між двома постачальниками», – розповів глава МАУ.
За словами Юрія Мірошникова, наразі основною альтернативою оновлення Boeing 737-800/900 в парку МАУ є модель Boeing 737 MAX, і на даному етапі авіакомпанія не розглядає відмову від цього типу.
«Після того, як сертифікація модифікацій пройде в США, Європі, Україні, країни почнуть знімати заборони на польоти цих літаків не тому, що не хочуть втрачати гроші, і готові ризикнути, а тому що професійно переконаються, що проблему усунено і літак повністю відповідає критеріям безпеки польотів, експлуатацію Boeing 737 MAX почнемо і ми. Так, на жаль, з великою затримкою», – зазначив президент МАУ.
У зв’язку з цим МАУ проводить оптимізацію розкладу і скасовує деякі рейси.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас