Waymo вирішила виробляти самокеровані автомобілі в Детройті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Waymo вирішила виробляти самокеровані автомобілі в Детройті

Фондовий ринок
109
Через кілька місяців після оголошення Waymo про плани обрати завод на південному сході штату Мічиган для випуску автономних автомобілів 4-го рівня, що означає здатність переміщатися в більшості випадків без нагляду людини, дочірня компанія холдингу Alphabet повідомила, що визначилася з вибором в Детройті партнера для виробництва таких транспортних засобів.
Для реалізації цього завдання Waymo буде співпрацювати з розташованою в Детройті компанією American Axle & Manufacturing, виробником автомобільних трансмісій, а також компонентів і систем для них, яку перепрофілюють з метою «повернення робочої сили в регіон, де робочі місця в автомобільній промисловості нещодавно були втрачені».
Wamyo також додала, що буде співпрацювати з цілою низкою партнерів з автомобільної індустрії, включаючи канадську компанію Magna, для оснащення автомобілів своєю системою автономного водіння.
Як стверджує «дочка» холдингу Alphabet, модернізований завод стане першим у світі в своєму роді, коли його запустять у середині 2019 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас