Американський студент хоче відсудити $1 млрд у Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський студент хоче відсудити $1 млрд у Apple

Світ
2047
18-річний Усман Бах заявив, що був заарештований в своєму будинку в Нью-Йорку в листопаді і звинувачений у крадіжці з магазину Apple – розповідає “Новое Время” з посиланням на Bloomberg.
Ордер на арешт містить фотографію іншої людини, сказав він у позові, поданому в понеділок. За його словами, одна з крадіжок, в яких йому було висунуто звинувачення, сталася в Бостоні в той червневий день, коли він відвідував свій випускний бал у Манхеттені.
Бах сказав, що раніше він втратив навчальне водійське посвідчення без фотографії, яке, можливо, було виявлено або вкрадено справжнім злодієм і використовувалося для ідентифікації в магазинах Apple.
В результаті, за словами Баха, його ім’я могло бути помилково пов’язано з особою злодія в системі розпізнавання облич Apple, яку, за його словами, компанія використовує у своїх магазинах для відстеження людей, підозрюваних у крадіжці.
“Я був змушений відповісти на численні помилкові звинувачення, які призвели до серйозних стресів і труднощів”, – відзначив Бах у своїй скарзі.
Apple і Security Industry Specialists Inc., охоронна фірма, яку також називають відповідачем, відмовилися коментувати позов. Справа розглядається в Південному окрузі Нью-Йорка (Манхеттен).
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас