Boeing завершив випробування 737 MAX з оновленим ПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing завершив випробування 737 MAX з оновленим ПЗ

Фондовий ринок
533
Boeing завершив льотні випробування моделі 737 MAX з оновленим програмним забезпеченням системи поліпшення характеристик маневрування MCAS.
Про це повідомив голова компанії Деніс Мюїленбург у відеозверненні, яке опубліковано на сторінках Boeing в соціальних мережах.
За його словами, пілоти-випробувачі Boeing виконали 120 польотів на 737 MAX тривалістю понад 203 годин з оновленою системою MCAS.
“Ми виконали офіційний тестовий політ з оновленим програмним забезпеченням. На борту перебували наші ключові технічні фахівці і проектувальники. Це був заключний політ перед сертифікаційним польотом”, — заявив Мюїленбург.
Голова Boeing підкреслив, що йому самому вдалося побувати на борту 737 MAX під час виконання іншого демонстраційного польоту і побачити оновлену систему MCAS, яка працювала так, як було задумано, у різних умовах польоту.
“По всьому світу 85% з більш ніж 50 наших клієнтів і експлуатантів літаків 737 MAX вже змогли відчути оновлене програмне забезпечення за допомогою серії сесій на симуляторі польотів”, — додав Мюїленбург.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас