Ілон Маск пояснив наявність камери в салоні Tesla Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск пояснив наявність камери в салоні Tesla Model 3

Фондовий ринок
5265
Генеральний директор Tesla Ілон Маск пояснив користувачам, які стурбовані питаннями конфіденційності, наявність в салоні електромобіля камери, встановленої над дзеркалом заднього виду.
Маск пояснив, що камера призначена для того, щоб автомобіль в кінцевому підсумку міг використовуватися як автономне таксі.
“Це для того випадку, коли ми почнемо конкурувати з Uber / Lyft, – написав генеральний директор в Twitter у відповідь на питання про конфіденційність камери. – У разі, якщо хтось пошкодить вашу машину, ви зможете перевірити відео”.
Ця камера також використовується для забезпечення безпеки в режимі Sentry Mode, призначеному для того, щоб відстежувати навколишню обстановку. У разі реєстрації біля машини будь-якого руху, відразу починається запис того, що відбувається, з усіх встановлених в ній камер.
В наступному твіті Маск підтвердив, що апаратні складові, що дозволяють здавати автомобіль в оренду, до числа яких відноситься ця камера, вже є в автомобілях Tesla, що випускаються зараз, і що це «лише питання завершення розробки програмного забезпечення та отримання схвалення регулювальних органів».
У травні минулого року Маск спрогнозував, що створення для автомобілів компанії функціональності, яка буде являти собою суміш “Uber Lyft і AirBnB”, слід чекати до кінця 2019 року.
Генеральний директор додав, що тільки-но така функціональність в остаточному підсумку з’явиться в автомобілях Tesla, власники матимуть можливість вимикати внутрішню камеру. Поки це не відбудеться, камера буде постійно вимкнена.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас