Агрохолдинг Герег може купити у "Оболоні" активи в Хмельницькій області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агрохолдинг Герег може купити у "Оболоні" активи в Хмельницькій області

Фондовий ринок
439
ТОВ “Агрохолдинг 2012” (Городок, Хмельницька обл.), що належить співвласникам мережі гіпермаркетів “Епіцентр-К” і “Нова лінія” Галині і Олександру Герегам, планує купити у великого виробника пива і безалкогольних напоїв ПрАТ “Оболонь” (Київ) активи у Хмельницької області.
Про це йдеться в оприлюднених матеріалах Антимонопольного комітету.
Згідно з матеріалами АМКУ, відомство може видати дозвіл на покупку активів у вигляді цілісного майнового комплексу. Йдеться про заготівельно-перевалочну базу та Закупнянський комбікормовий завод (обидва — смт Закупне Хмельницької обл.) і частку в статутному капіталі ТОВ “Агрофірма імені В. Д. Слободяна” (с. Іванківці Хмельницької обл.).
Це забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.
Зазначається, що ці три підприємства належать ПАТ “Оболонь”.
Корпорація “Оболонь” виробляє пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, мінеральну воду, снеки, є найбільшим в країні експортером пива.
До її складу входять головний завод у Києві та дев’ять підприємств у регіонах країни.
Основні бренди: “Оболонь”, Carling, Zlata Praha, Hike premium, Zibert, Keten, Hardmix, BeerMix, “Десант”, “Жигулівське”, “Живчик”, “Оболонська”, “Прозора”. Корпорація також випускає слабоалкогольні напої Rio, “Джин-тонік”, “Горілка лайм”, “Віскі Вишня”, “Ром-кола”, “Бренді-кола”, Ciber.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас