В "Нафтогазі" повідомили, які облгази затримують рахунки за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Нафтогазі" повідомили, які облгази затримують рахунки за газ

Фондовий ринок
580
Багато людей із затримкою або взагалі не отримують рахунки від облгазів олігарха Дмитра Фірташа (“Регіональна Газова Компанія”).
Про це заявила під час прес-конференції Олена Осмоловська, директор з корпоративних комунікацій Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”.
“Ми отримуємо багато повідомлень, що люди в цьому місяці отримали із затримкою рахунки або досі не отримали їх від облгазів Фірташа. Вчора ми порушили це питання публічно, група РГК (“Регіональна Газова Компанія” – ред.) облгазів Фірташа дуже агресивно сьогодні відреагувала. Ми в принципі вітаємо те, що вони звернули увагу на цю проблему. Сподіваємося, що споживачі цієї групи облгазів отримають рахунки найближчим часом”, – сказала Осмоловська.
За її словами, якщо цього не відбудеться, тоді в рамках адвокаційної ініціативи буде порушено це питання на зустрічах з Мінсоцполітики, з урядом, регулятором, адже, якщо люди не отримали платіжки, то не кожен знайде спосіб заплатити.
“Звісно, можна взяти бланк, внести свої старі показники за лічильником, знайти номер рахунку, на який платили в січні і все-таки заплатити, але багатьом людям це незручно. І може скластися така ситуація, коли людина отримала на руки монетизовануи субсидію, але не мала можливості здійснити платіж”, – зазначила Осмоловська.
Також, Осмоловська повідомила, що в Києві облгази, які не належать групі РГК, позавчора надіслали рахунки в особистий кабінет.
“Ми розсилаємо своїм споживачам в Кіровоградській області рахунки, до речі, за нормами зменшеними (3,28 кубометра на одну людину на місяць – ред.)”, – зазначила Осмоловська.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас