Ryanair готується до Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair готується до Brexit

Фондовий ринок
1290
Найбільший європейський лоукостер Ryanair побоюється проблем з постачанням запчастин після неврегульованого Brexit і вдається до відповідних запобіжних заходів.
Про це повідомляє dpa.
Авіакомпанія Ryanair вивозить запасні частини зі свого центрального складу в Станстеді (Великобританія), де зберігаються стандартні деталі, що використовуються під час технічного обслуговування авіапарку. До них відносяться колеса для літаків, гальмівні диски, освітлювальні прилади тощо.
Після неврегульованого виходу Великобританії з ЄС імпорт і експорт запасних частин можуть бути ускладнені у зв’язку з введенням митних обмежень, вважає глава технічного відділу Ryanair Engineering Карстен Мюленфельд.
Тому запасні деталі літаків переправляють у Дублін, Бергамо, Мадрид, де у авіаперевізника є великі ангари. Існують також менші склади – в Шьонефельді і Франкфурті-на-Майні (Німеччина).
Технічне обслуговування авіапарку ірландського лоукостера в Німеччині повністю взяла на себе Ryanair Engineering Germany GmbH. Це стовідсоткова дочірня компанія Ryanair, заснована кілька місяців тому в Шьонефельді, неподлік від Берліна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас