Українці почали рідше оформлювати біометричні закордонні паспорти (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці почали рідше оформлювати біометричні закордонні паспорти (інфографіка)

Казна та Політика
1356
В Україні у лютому 2019 року оформили на 121 тисячу менше біометричних закордонних паспортів ніж аналогічного періоду минулого року.
Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.
Також у лютому цього року було оформлено на 29 тисяч 611 більше ID-карток у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Загалом за 2018 рік українці оформили 4,8 млн біометричних закордонних паспортів.
Українці почали рідше оформлювати біометричні закордонні паспорти (інфографіка)
Щоб отримати ID-картку, можна записатись до черги онлайн за посиланням. Є можливість записатись у поточну чергу «сьогодні на сьогодні» або наперед на 35 днів.
Якщо на онлайн-сервісі місць на бажану дату не залишилося, то можна звернутись до центру надання адміністративних послуг.
За місцем реєстрації оформляється лише першу ID-картку – у підрозділі міграційної служби, або у ЦНАП, або у сервісному центрі «Паспортний сервіс».
Надалі обміняти паспорт-картку власник зможе у будь-якому найближчому підрозділі ДМС, ЦНАП або «Паспортному сервісі» – незалежно від зареєстрованого місця проживання.
Вартість ормлення ID-карток:
  • Загальна вартість адміністративного збору у разі оформлення протягом 20 робочих днів становить 279,00 грн.
  • Загальна вартість адміністративного збору у разі термінового (протягом 10 робочих днів) оформлення становить 366,00 грн.
  • У разі обміну замість втраченого чи пошкодженого паспорта сплачується держмито у розмірі 34 грн. (два неоподаткованих мінімуми доходів громадян).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас