Huawei представила 5G-модем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei представила 5G-модем

Технології&Авто
1726
Річард Ю, генеральний директор компанії Huawei, представив у Пекіні перший робочий зразок 5G-модему під назвою Balong 5000.
Головною фішкою новинки порівняно з рішеннями конкурентів стала безпрецедентна швидкість передачі даних в мобільній мережі.
Пристрій зберіг зворотну сумісність з мережами попередніх поколінь – 2G, 3G і 4G LTE. Підтримуються режими передачі даних як з частотним, так і часовим поділом каналів.
В ході тестування новинка продемонструвала швидкість з’єднання в 4,6 Гбіт/с в низькочастотному діапазоні (до 6 ГГц), і 6,5 Гбіт/с – в міліметровому.
Розробники повідомили, що Balong 5000 підтримує технологію V2X (vehicle-to-everything), і може встановлюватися в бортові системи автомобілів, забезпечуючи стабільний зв’язок з низькою затримкою. За словами представників Huawei, ефективність модему при підключенні до мережі 5G в десять разів вища, ніж у аналогічних LTE-рішень.
Також під час заходу було продемонстровано маршрутизатор Huawei 5G CPE Pro з підтримкою мобільних мереж 4G і 5G. Завантаження відео об’ємом в 1 ГБ зайняло у роутера всього 3 секунди. Апарат підтримує стандарт Wi-Fi 6 і здатний досягати швидкості з’єднання до 4,8 Гбіт/с.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас