86 млн американців бояться максимізувати свої кредитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

86 млн американців бояться максимізувати свої кредитки

Фінтех і Картки
1847
Незважаючи на очевидну невигідність позик під високі відсотки, все більше споживачів у США тестують ліміти пластику, повідомляє CNBC.
1 з 3 американців (86 мільйонів осіб) сказали, що вони бояться максимізувати свою кредитку, тобто витратити всі кошти з неї, при здійсненні великої покупки, згідно з новим опитуванням WalletHub. Більшість опитаних вважали великою покупкою таку, що коштує понад 100 доларів.
Втім, більшість американців продовжують брати на себе дедалі більші суми боргу. Згідно з даними Федеральної резервної системи США, борг за кредитними картками перевищив $1 трлн – найвищий рівень з часів Великої рецесії.
Середня американська сім’я накопичує $6,929 боргів щомісяця, тим самим виплачуючи близько $1140 відсотків за рік, за даними звіту NerdWallet.
WalletHub також виявив, що деякі групи більш схильні до максимізації своїх карток, ніж інші. Наприклад, чоловіки на 15% частіше, ніж жінки, використовували всі кошти з кредитної картки, так само як і мілленіали в порівнянні зі старшими поколіннями. І, що дивно, власники карток з низьким доходом мають більше шансів максимізувати картку більшою покупкою, ніж їхні колеги з більш високим доходом.
Водночас процентні ставки за кредитними картками в США ніколи не були вищі, що створює умови для потенційних проблем у цих споживачів. Середня процентна ставка за картками сьогодні становить рекордні 17,41 відсотка, згідно з останньою доповіддю CreditCards.com. Це вище в порівнянні з 16,15 відсотка роком раніше і 15,22 відсотка два роки тому.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас