Новий продукт ТАС24 Бізнес «онлайн-бухгалтерія» спрощує життя підприємцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий продукт ТАС24 Бізнес «онлайн-бухгалтерія» спрощує життя підприємцям

Фондовий ринок
1352
Онлайн-банк для малого та середнього бізнесу ТАС24 Бізнес запустив новий сервіс для ведення бухгалтерії: максимум автоматизації, прості та зрозумілі процеси, актуальний бухгалтерський календар і реальна економія часу, – відтепер ви можете вести бухгалтерію самостійно та абсолютно безкоштовно.
Новий продукт ТАС24 Бізнес «онлайн-бухгалтерія» спрощує життя підприємцям
ТАС24 Бізнес представив автоматизоване рішення з ведення бухгалтерії для підприємців. Відтепер складання документації для звітності перестане бути процедурою, що лякає і втомлює кожного. Вести всю бухгалтерію можно самостійно та абсолютно безкоштовно, не витрачаючи цінний бізнес-час і без залучення платних помічників. Тим паче, що з усіх фінансових та бухгалтерських питань вас проконсультує клієнтська підтримка банку в режимі 24/7.
Найближчим часом також буде реалізована можливість повного бухгалтерського аутсорсингу, який підтримуватиме виконання всіх функцій, пов’язаних з постановкою та веденням обліку. Проте, такий формат обслуговування вже планується зробити платним.
Для ведення бухгалтерії користувачам системи не потрібно встановлювати або підключати будь-яке додаткове програмне забезпечення, адже весь набір функцій інтегровано прямо в ТАС24 Бізнес. В майбутньому планується реліз бухгалтерії і для мобільного додатку.
У новому продукті всі облікові процеси максимально автоматизовано. Так, книги доходів та витрат заповнюються автоматично і в режимі реального часу – на підставі виписки по рахунках. Врахували і можливість доповнити книгу відомостями про господарську діяльність на рахунках в інших банках. Ця додаткова інформація вноситься до системи через простий і зрозумілий журнал операцій. У ньому ж фіксуються операції з валютою, які були здійснені в іншому банку, витрати на амортизацію та багато іншого. Але, звичайно ж, максимальна зручність та простота ведення бухгалтерії досягається за умови проведения всіх операций через рахунки в ТАС24 Бізнес. Реалізована також статистика по контрагентах, в якій користувач може переглянути операції по конкретному контрагенту або по кількох контрагентах одночасно.
Навіть без ведення бухгалтерії базовий інтерфейс системи включає низку корисних “фішок” для бізнесу:
  • бухгалтерський календар з актуальними строками і датами подачі звітів, сплати податків за обраною системою оподаткування
  • стрічка новин з актуальною інформацією про всі зміни в податковому законодавстві
У найближчому майбутньому функціонал буде доповнено обліком кадрів та робочого часу, можливістю відправити в податкову заяву про прийняття нового співробітника на роботу. Крім цього стануть доступними прості кейси нарахування заробітньої платні. Звіти з нарахування зарплатні можно буде заповнити самостійно через дуже простий і зрозумілий конструктор. Клієнт зможе зформувати 1ДФ, звіт по ЄСВ за співробітників.
На підставі книги витрат і доходів будуть автоматично заповнюватися й розраховуватися звіти по доходах ФОП, платників єдиного податкуу та клієнтів на загальній системі оподаткування. Звіти можно буде зберегти і редагувати перед тим, як відправити фінальну версію в податкову.
Оцінити всі переваги онлайн-бухгалтерії ТАС24 Бізнес можно вже сьогодні. Тому що кращий день для розвитку свого бізнесу – це завжди сьогодні!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас