Кабмін змінив порядок надання "Пакунка малюка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін змінив порядок надання "Пакунка малюка"

Казна та Політика
753
Кабмін вніс зміни до своєї постанови від 20 червня 2018 року, якою вдосконалив порядок надання одноразової безкоштовної допомоги “Пакунок малюка”.
Таке рішення було ухвалено на засіданні уряду.
Відтепер враховано потреби не менше ніж на 2 місяці наступного року при плануванні обсягів допомоги на поточний рік, видача допомоги за місцем проживання/перебування новонародженої дитини не пізніше ніж через 30 днів з дня її народження, залучення до видачі допомоги “Пакунок малюка” фахівця з соціальної роботі, соціального працівника, фахівця недержавної організації, до повноважень яких належить здійснення соціальної роботи з сім’ями та дітьми.
Це дозволить забезпечити своєчасне отримання такої допомоги сім’ям, в яких народилася дитина, і сприятиме створенню дієвих механізмів планування обсягів, доставки, видачі одноразової натуральної допомоги “Пакунок малюка” для забезпечення безперебійного її надання.
Крім того, ці зміни забезпечать чіткий механізм надання одноразової натуральної допомоги “Пакунок малюка” сім’ям, які з певних причин не отримали таку допомогу в пологовому будинку.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас