Співробітники ДФС провели обшуки в офісах виробників алкоголю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники ДФС провели обшуки в офісах виробників алкоголю

Фондовий ринок
414
Співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) України провели обшуки в офісах виробників алкоголю у справі трирічної давності про незаконне виробництво алкогольної та іншої підакцизної продукції, повідомив народний депутат Сергій Лещенко.
“За моєю інформацією, сьогодні по всій країні в десятки офісів виробників алкоголю увійшли співробітники податкової з наміром накласти арешт на всю продукцію. Це торкнулося всіх, в тому числі – легальних виробників горілки… Слідчі дії проходять в рамках кримінальної справи трирічної давності. Відеофіксація на обшуках не проводиться. “Наїзд” здійснений саме в той день, коли парламент розійшовся на три тижні без засідань”, – написав С.Лещенко в Facebook.
Згідно з документом, опублікованим депутатом, слідчий суддя Приморського районного суду Одеси Віталій Куцаров 12 грудня дозволив слідчому управлінню фінансових розслідувань Офісу великих платників податку ДФС проводити обшуки на підприємствах, які нібито мають можливість незаконно виробляти лікеро-горілчану продукцію. Обшуки пов’язані з розслідуванням незаконного масового виробництва алкоголю, зареєстрованим в жовтні-2015.
За даними ДФС, оприлюдненими в постанові суду, близько 60% українського лікеро-горілчаного ринку перебуває в “тіньовому” обороті. В Україні працює 26 лікеро-горілчаних заводів, на дев’ять з них припадає 85% ринку.
До переліку підприємств, на яких суд дозволив обшук, зокрема, увійшли Луцьке МПД ДП “Укрспирт”, “Атлантіс”, “Стронгдрінк”, “Абсолютний стандарт”, Львівський, Житомирський, Одеський, Полтавський, Чернігівський лікеро-горілчані заводи, “Алкогольно-безалкогольний комбінат “Дніпро”, “Буассон Еліт “Бельведер Груп”, “Золотоніський Златогор “та інші.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас