Apple програла Qualcomm ще одну тяжбу, iPhone знімають із продажу в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple програла Qualcomm ще одну тяжбу, iPhone знімають із продажу в Німеччині

Фондовий ринок
1101
Окружний суд Мюнхена визнав компанію Apple винною в порушенні патентних прав постачальника комплектуючих Qualcomm.
Суддя прийняв рішення, що одночасне використання чіпів Intel і ще одного постачальника Apple – Qorvo – порушує патент Qualcomm, що стосується економії заряду акумулятора при відправці і прийомі сигналу мережі.
У разі набрання рішенням суду законної сили Qualcomm матиме право вимагати повної заборони на продаж iPhone 7, iPhone 8 і iPhone X 2017 року на території Німеччини.
До розгляду апеляції в суді вищої інстанції Apple може продовжувати продаж смартфонів, проте сама компанія вже заявила, що тимчасово прибере їх з прилавків 15 фірмових магазинів країни. Їх, як і раніше, можна купити у ритейлерів і операторів стільникового зв’язку.
Раніше цього місяця китайський суд задовольнив позов Qualcomm і наказав Apple припинити продаж в КНР iPhone моделей 6S, 6S Plus, 7 і 7 Plus, 8 і 8 Plus, а також X, вважаючи, що компанія порушила два патенти компанії.
Apple і Qualcomm ведуть патентні позови по всьому світу протягом декількох років. Qualcomm звинувачує виробника смартфонів у крадіжці своїх технологій, а Apple вважає, що постачальник чіпів зловживає становищем на ринку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас