Cisco купує розробника оптичних чіпів за 660 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cisco купує розробника оптичних чіпів за 660 млн доларів

Фондовий ринок
346
Виробник мережевого обладнання Cisco оголосив про купівлю розробника оптичних чіпів Luxtera. Сума угоди, яку Cisco передбачає закрити в третьому кварталі 2019 фінроку, складе 660 млн доларів США, повідомила компанія в своєму блозі.
Розташована в каліфорнійському місті Карлсбад, Luxtera займається технологією кремнієвої фотоніки. За її допомогою відбувається перетворення інформації, що закодована у фотонах і передається оптоволоконними кабелями безпосередньо в напівпровідникові елементи, що значно прискорює передачу даних.
Віце-президент Cisco з корпоративного розвитку Роб Сальваньо (Rob Salvagno), який оголосив про купівлю Luxtera, зазначив, що експоненціально зростаючі вимоги до пропускних можливостей мереж вимагають нових мережевих технологій. Розробки та виробничі інновації Luxtera дозволяють значно удосконалити чіпи з точки зору розміру і продуктивності, одночасно знижуючи витрати.
Cisco планує впровадити технології Luxtera у своїх мережевих рішеннях, орієнтованих на корпоративних користувачів, центри обробки даних і постачальників послуг.
Після завершення поглинання Luxtera увійде до складу оптичного бізнесу Cisco під керівництвом Девіда Гекелера (David Goeckeler), віце-президента і генерального директора підрозділу Cisco Networking and Security.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас