"Укренерго" підписало контракт з General Electric на реконструкцію двох підстанцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укренерго" підписало контракт з General Electric на реконструкцію двох підстанцій

Фондовий ринок
475
НЕК “Укренерго” уклало контракт з консорціумом General Electric Grid Solutions (Німеччина) і ТОВ “Чорноморенергоспецмонтаж” на реконструкцію підстанцій 330 кВ “Харківська” і “Залютіно”.
Про це повідомила прес-служба компанії.
За її даними, на підстанціях буде замінено силове обладнання, кабельні лінії зв’язку, пристрої релейного захисту та автоматики, встановлено нові елегазові комплектні розподільчі пристрої 330 кВ і гібридні розподільчі пристрої 110 кВ.
“Підстанції “Харківська” і “Залютіно” відіграють істотну роль у забезпеченні енергопостачання східного регіону України. При подальшій інтеграції в ENTSO-E значення цих підстанцій значно зросте. Саме тому модернізація цих об’єктів має бути проведена на найвищому технологічному рівні з дотриманням усіх вимог надійності і безпеки, що пред’являються ENTSO-E”, – зазначив заступник директора з інвестицій НЕК Володимир Кудрицький.
Проект “Реконструкція підстанцій в східній частині України” в 2019-2022 роках при фінансуванні німецького уряду крім модернізації 330 кВ ПС “Харківська” і 330 кВ ПС “Залютіно” також передбачає реконструкцію 750 кВ ПС “Запорізька” і 750 кВ ПС “Дніпровська”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас