У Нідерландах покупці електромобілів звільняються від сплати податку при реєстрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нідерландах покупці електромобілів звільняються від сплати податку при реєстрації

Технології&Авто
4770
У Нідерландах для підвищення попиту на електрокари група експертів розробила “заохочувальний пакет”, який має збільшити кількість електромобілів до двох мільйонів до 2030 року.
Про це повідомляє Dutch News.
“Група експертів, яка вивчає питання, як заохотити до екоподорожей, придумала пакет заходів, які, як вони сподіваються, збільшать кількість електромобілів на нідерландських дорогах до двох мільйонів до 2030 року”, – йдеться у повідомленні.
Для заохочення покупців та збільшення попиту на електрокари, зокрема, потенційні власники можуть розраховувати на податкові пільги або субсидії.
У планах субсидування вартості нових електричних автомобілів для приватного використання на 6000 євро в 2021 році і поступове зниження до 2200 євро до 2030 року. Розмір субсидії буде меншим для корпоративних автомобілів і тих, що будуть в оренді.
У Нідерландах покупці електромобілів звільняються від сплати податку при реєстрації та збору за користування дорогами до 2025 року, а також будуть вжиті заходи щодо збільшення ринку вторинного електромобіля.
Водіям дизельних та бензинових авто доведеться платити більш високі ставки на транспортні засоби.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас