На Apple подали в суд через пил під екранами комп'ютерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Apple подали в суд через пил під екранами комп'ютерів

Фондовий ринок
665
Компанія Apple знову зіткнулася з колективним позовом. На цей раз користувачі скаржаться, що через неякісні фільтри під екранами MacBook і iMac збирається пил.
Через це на екрані утворюються “плями”, а також сповільнюється робота процесора. Власникам техніки доводиться віддавати чималі гроші, щоб відремонтувати пристрої, повідомляє MacRumors c посиланням на юридичну фірму Hagens Berman, яка займається справою.
“Apple на сьогодні є найдорожчою компанією в світі, тому що споживачі вірять, що вона робить надійні якісні продукти. Але вона не змогла виправити одну з найпростіших і найвідоміших проблем в технологічному співтоваристві -накопичення пилу, – сказав керуючий партнер і співзасновник Hagens Berman Стів Берман. – Цей дефект фільтра обходиться власникам Apple в сотні доларів на ремонт, і Apple відмовляється брати на себе відповідальність”.
Юридична компанія має намір залучити Apple до відповідальності, оскільки проблема зачіпає мільйони комп’ютерів.
Повідомляється, що такий брак спостерігається в моделях iMac і MacBook з 2013 по 2018 рік. А за ремонт пристроїв, гарантійний термін яких закінчився, користувачам доводиться платити близько 600 доларів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас