Google оновила важливу функцію Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google оновила важливу функцію Android

Технології&Авто
14388
Функція Fast Pairing, що забезпечує безшовне сполучення Bluetooth-аксесуарів зі смартфонами під управлінням Android 6.0 і новіше, буде синхронізувати дані про раніше підключені пристрої в рамках одного облікового запису Google.
Про це повідомляє The Verge з посиланням на офіційних представників пошукового гіганта.
Завдяки цьому користувачі сумісних смартфонів зможуть передавати з’єднання на інший апарат, звівши маніпуляції з підключення бездротових навушників або гарнітури до мінімуму.
Читайте також: Android Q вже тестують
Спершу функція Fast Pair була представлена ​​як відповідь Google на безшовне підключення, яке забезпечували AirPods. Правда, на відміну від рішення Apple, сумісного з усіма фірмовими смартфонами, розробка Google була ексклюзивно доступна тільки власникам апаратів лінійки Pixel.
Однак з плином часу розробникам пошукового гіганта вдалося адаптувати функцію безшовного сполучення для старіших пристроїв, в тому числі під управлінням Android 6.0.
Підключення в рамках Fast Pair проводиться всього в кілька кроків незалежно від типу пристрою, чи то навушники, слуховий апарат чи зовнішній динамік. Все, що потрібно від користувача, піднести сумісний Bluetooth-аксесуар до смартфона, який працює на базі Android версії 6.0 або новіше, дочекатися появи на екрані повідомлення про виявлення нового пристрою і підтвердити сполучення натисканням на відповідну клавішу.
Поточне оновлення Fast Pair, що зберігає інформацію про підключення, дозволяє уникнути дій щодо повторного сполучення, включаючи розсилку повідомлень і дачу згоди на підключення. Тепер, якщо додатковий смартфон, підключений до того ж облікового запису Google, що і основний, потрапить в зону досяжності сумісного з Fast Pair Bluetooth-аксесуара, відбудеться автоматичне підключення.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас