МАУ відкриває новий клас обслуговування на середньомагістральних рейсах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ відкриває новий клас обслуговування на середньомагістральних рейсах

Фондовий ринок
2013
Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” з 1 грудня вводить новий клас обслуговування – преміум-економ на середньомагістральних рейсах. До цього цей клас обслуговування пропонувався тільки на далекомагістральних маршрутах компанії.
Про це повідомляє прес-служба МАУ.
Новий тариф пропонує квитки з повним набором послуг – багажем, харчуванням і вибором місця в салоні. За цим тарифом можна буде провозити: дві валізи (до 23 кг кожна), одну ручну поклажу (до 7 кг і розмірами 55х40х20 см) і додаткову одиницю ручної поклажі (до 5 кг і розмірами 40х30х10 см).
Також у вартість квитка входить харчування: пасажир зможе безкоштовно замінювати його спеціальним меню – вегетаріанським, кошерним, дитячим, без вмісту свинини, морепродуктами або індійським сетом – не пізніше, ніж за 36 годин до вильоту. Також пасажирам пропонуються безалкогольні (чай, кава, сік) і алкогольні напої (вино і пиво).
Спрощується також реєстрація. Мандрівники в преміум-економ класі зможуть:
  • пройти реєстрацію в аеропорту біля стійок бізнес-класу за 2 години до вильоту – без збору за надання посадкового талона;
  • безкоштовно вибрати комфортне місце онлайн під час бронювання, або за 14 днів до відправлення рейсу, використовуючи інструмент управління бронюванням на сайті МАУ.
Пасажирам також надається можливість пріоритетної посадки на борт.
Ще одна перевага даних тарифів – це їх гнучкість і мінімальна кількість обмежень, що дозволяє пасажиру безкоштовно міняти дату і час вильоту, а також зробити повернення вартості квитка у повному обсязі.
Квитки можна придбати на офіційному веб-сайті МАУ, в касах, а також в агентській мережі.
“Зростання популярності преміум-економ класу стало глобальним авіаційним трендом в 2018 році. Велику кількість квитків у цьому класі стали пропонувати перевізники з Європи, Азії, Близького Сходу та Північної Америки, – зазначила директор з комунікацій Євгенія Сацька.
МАУ розглядає це “як хорошу альтернативу для тих, хто не має можливості придбати квиток бізнес-класу, але прагне до певного рівня комфорту на довгих маршрутах, в той час як МАУ вирішила запропонувати таку можливість також пасажирам на середньомагістральних рейсах”.
Водночас з 15 січня МАУ обіцяв посилити норми провезення ручної поклажі. Нові норми провезення залежатимуть від базового тарифу і/або класу обслуговування, за яким був придбаний квиток. За ручну поклажу понад норму потрібно буде доплачувати 15 євро.
До речі, якщо ви любите подорожувати, тоді знаєте, – без кредитної картки за кордоном складно. Портал finance.ua вирішив допомагати читачам у пошуку оптимальних варіантів. Для цього створено спеціальний сервіс.

Обрати картку для себе ✈️

За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас