Якщо ви не полюбляєте переплачувати за мандрівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якщо ви не полюбляєте переплачувати за мандрівки

Особисті фінанси
4112
Друзі, нещодавно у Telegram стартував канал @Finance_ukr. Якщо ви раптом ще не з нами, ось посилання:
За короткий проміжок часу отримали багато схвальних відгуків від задоволених читачів. Дякуємо за вашу підтримку!
Для @Finance_ukr ми щоденно підбираємо новини й цікаві факти, які не лише дозволяють розуміти, що відбувається навколо, але й допомагають заощаджувати гроші та не сплачувати зайвого.
У месенджері зустрічаємо корисні канали, які намагаються допомогти людям економити, користуватися лайфхаками, ідеями та знижками. Маємо бажання ділитися цими каналами і з читачами порталу, щоб за бажання ви завжди мали доступ до найкориснішої інформації у Telegram.
Сьогодні, у зв’язку з новорічними святами, що наближаються, – зробили для вас підбірку корисних каналів, які допомагають економити під час мандрівок. 🛫
  • Lowcost UA – один з перших та найбільших українських каналів про тревел-знижки! Авіаквитки від 5€. Автобуси в Європу від 3€. Знижки на готелі, пакетні тури, прокат авто, пароми та круїзи! Уся туристична шара в одному місці!
  • Time To Travel Україна — оперативні новини для любителів подорожувати економно. Квитки, тури, круїзи з України та сусідніх держав.
  • Подорожі з України — канал, де кожен зможе бюджетно, комфортно і просто обрати дуже вигідну пропозицію. І мова не лише про авіаквитки, але і про готові вибірки авіа+житло, а також про послугу складання особистого маршруту.
  • Літаючий Лосось – подорожувати дешево реально! Гарячі тури, дешеві квитки і лайфхаки туриста тут.
  • MyCheapTrip – усе про подорожі за копійки: унікальні лайфхаки, яких в интернеті не знайдеш, варіанти дешевих перельотів від 0.99 євро. Путівники – як злітати в Стокгольм за 5€, Берлін за 9€ або Лісабон за 22€. Безкоштовно спати-їсти в Норвегії і не влетіти на штраф 160 євро від Ryanair.
  • Дешеві авіаквитки – Подорожувати літаком можна дешевше, ніж Укрзалізницею! Переконайтеся самі. Цікавлять квитки в конкретну країну? Цей канал їх обов’язково знайде!
  • Чесний Тріп – твій друг на кухні о 4 ранку, який розповість, де краще відриватися в Берліні та на якому фесті затусити, як в останній раз.
  • what the flight… – недорогі квитки, знижки, лайфхаки і максимальна оперативність.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас