У Ярославського анонсували на літо нові рейси з аеропорту "Харків" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Ярославського анонсували на літо нові рейси з аеропорту "Харків"

Фондовий ринок
1336
Міжнародний аеропорт “Харків”, що входить до групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського, оголосив про запуск прямого авіасполучення з Одесою в рамках розвитку мережі внутрішніх перельотів по Україні.
Про це повідомив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора міжнародного аеропорту “Харків” “Нью Системс АМ”, що входить до групи DCH Олександра Ярославського.
“У 2018 році аеропорт “Харків” почав успішну співпрацю з авіакомпанією SkyUp, яку ми продовжимо розвивати і в 2019 році. Наступним етапом стане відкриття регулярних прямих рейсів до Одеси з червня 2019 року. Варто зазначити, що SkyUp Airlines – це лоукост-авіакомпанія, що є безсумнівною перевагою для наших пасажирів”, – повідомив Васильченко.
SkyUp Airlines надасть для перельотів сучасні літаки Boeing 737-800. Регулярні рейси будуть здійснюватися з 2 червня 2019 року по четвергах і неділях. Час вильоту з Харкова – 16:00. Квитки вже доступні для купівлі в касах аеропорту, на сайті SkyUp Airlines і в квиткових агентствах. Вартість перельоту в один кінець складе від 495 гривень.
Український лоукост-авіаперевізник SkyUp Airlines вийшов на ринок в 2018 році і вже минулого літа здійснював чартерні перельоти. Одеса стане першим регулярним напрямком українського лоукостера з харківського аеропорту. Це незабаром дозволить харків’янам літати і в інші міста України за прийнятною ціною.
Міжнародний аеропорт “Харків” – один з ключових інфраструктурних об’єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн ​​доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому.
У червні поточного року аеропорт обслужив рекордну кількість пасажирів, вперше перевищивши позначку місячного пасажиропотоку 100 тис. осіб. Всього за перше півріччя послугами харківського аеропорту скористалися 440,2 тисячі осіб, що на 21% більше від аналогічного періоду 2017 року.
Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень – Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus, LOT, SkyUp і багато інших.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас