Таїланд: коли чекати безвіз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таїланд: коли чекати безвіз

Особисті фінанси
1020
Президент України Петро Порошенко схвалив введення Таїландом безвізового режиму для українських громадян, які відтепер зможуть вільно відвідувати країну з туристичною метою на термін 30 діб.
Про це глава держави написав у Facebook.
“Схвалюю введення урядом Таїланду безвізового режиму для України! Відтепер українські громадяни зможуть подорожувати до цієї країни без витрачання часу на візові формальності з туристичною метою і на термін до 30 діб”, – написав Порошенко.
Він додав, що Україна планомірно розширює географію безвізових поїздок для наших співгромадян і пообіцяв працювати далі в цьому напрямку.
Водночас дипломати заперечують негайний вступ цього рішення в силу.
«Протягом найближчих тижнів тайською стороною будуть виконуватися підготовчі заходи, необхідні для втілення цього рішення в життя. Про конкретну дату запровадження безвізового режиму для українських туристів будемо інформувати додатково – слідкуйте за новинами на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook», – вказало посольство.
До речі, якщо ви любите подорожувати, тоді знаєте – без кредитної картки за кордоном складно. Портал finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції по кредитних картах.

Обрати для себе картку

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас