У Нафтогазі пояснили, коли відновлять постачання газу деяким споживачам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нафтогазі пояснили, коли відновлять постачання газу деяким споживачам

Фондовий ринок
200
НАК “Нафтогаз України” просить контрагентів оперативно відправити підписані додаткові угоди на постачання газу з грудня до кінця опалювального сезону.
Про це повідомляє прес-служба нафтогазової компанії.
“У зв’язку з набранням чинності з 1 грудня змін до Кодексу газотранспортної системи, НАК “Нафтогаз України” розіслала додаткові угоди до договорів про постачання природного газу теплопостачальним підприємствам і постачальникам природного газу зі спеціальними зобов’язаннями для потреб побутових споживачів і релігійних організацій”, – йдеться в повідомленні.
Для отримання номінацій на грудень теплопостачальним підприємствам необхідно якомога швидше підписати додаткові угоди зі свого боку і відправити їх на адресу Нафтогазу поштою або передати особисто або кур’єром.
У Нафтогазі нагадали, що підставою для надання номінацій буде: наявність в компанії додаткової угоди (оригінал); наявність у підписанта додаткової угоди повноважень на його підписання; виконання вимог постанови Кабміну від 19 жовтня 2018 року №867 в частині розрахунків за використані обсяги природного газу в минулі періоди.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас