Інвестфонди Порошенка і Кононенка підписали документи про продаж групі "ТАС" Тігіпка "кузні на Рибальському" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестфонди Порошенка і Кононенка підписали документи про продаж групі "ТАС" Тігіпка "кузні на Рибальському"

Фондовий ринок
1323
Корпоративні інвестфонди “Прайм Ессетс Капітал” і “ВІК”, акціонерами яких є відповідно Президент України Петро Порошенко і народний депутат Ігор Кононенко, 15 листопада підписали пакет документів про продаж ПрАТ “Завод “Кузня на Рибальському” з новим власником – компанією “Евінз лімітед” з групи “ТАС”, кінцевим бенефіціаром якої є Сергій Тігіпко.
“Вартість проданих акцій є комерційною таємницею. Кошти від покупця будуть надходити юридичним особам продавців окремими траншами, згідно з узгодженим сторонами графіком”, – йдеться в повідомленні інвестфондів у четвер.
Вони нагадали, що угода потребувала схвалення Антимонопольним комітетом України, який визнав її такою, що відповідає чинному законодавству, та надав відповідний дозвіл на її реалізацію.
В релізі також вказується, що підготовку угод супроводжувала “Ернст енд Янг” – одна з найбільших міжнародних аудиторських груп.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас