Huawei назвала дату виходу Android 9 Pie для 9 своїх смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei назвала дату виходу Android 9 Pie для 9 своїх смартфонів

Фондовий ринок
6568
Huawei почне поширення стабільної збірки EMUI 9.0 з Android 9 Pie, що лежить в її основі, для кількох своїх смартфонів вже в цю суботу, 10 листопада.
Про це офіційні представники китайського виробника повідомили на сторінках корпоративного блогу в соціальній мережі Weibo.
В цілому в першу хвилю оновлення увійдуть 9 апаратів, що належать до числа флагманів Huawei і Honor попередніх поколінь.
На відміну від більшості конкуруючих вендорів, Huawei має намір одночасно випустити апдейт для смартфонів, які вийшли не тільки в цьому, але і в минулому році. Враховуючи, наскільки швидко китайці впоралися з адаптацією оновлення, це викликає повагу, особливо на тлі Samsung і LG, які не відрізняються спритністю в питаннях випуску нових версій Android.
Які смартфони Huawei оновляться до Android 9 Pie
— Huawei P20
— Huawei P20 Pro
— Huawei Mate 10
— Huawei Mate 10 Pro
— Huawei Mate 10 Porsche Design
— Huawei RS Porsche Design
— Honor 10
— Honor V10
— Honor Play
За словами представників Huawei, EMUI 9.0 є одним з найбільш значущих оновлень фірмової оболонки за останній час. Розробники компанії виконали велику роботу з оптимізації користувальницького інтерфейсу сумісних апаратів, підвищивши їх продуктивність у переважній більшості сценаріїв використання, і забезпечили більшу гладкість при зміні кадрів.
Крім того, оновлення містить вдосконалене меню багатозадачності, адаптивні режими контролю за витратою ресурсу акумулятора і підлаштовування яскравості дисплея, що подовжують час автономної роботи пристроїв, а також просунутий режим GPU Turbo 2.0. Останній підвищує продуктивність графічного співпроцесора сумісних смартфонів, збільшуючи тим самим їх швидкодію в іграх.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас