Samsung готує смартфон нової серії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung готує смартфон нової серії

Технології&Авто
3665
Samsung готує до випуску перший апарат нового сімейства Galaxy R-Series.
Ним нібито стане смартфон середнього рівня на платформі Qualcomm Snapdragon 450. Цей процесор містить вісім обчислювальних ядер ARM Cortex-A53 з тактовою частотою до 1,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 506 і модем LTE зі швидкістю передачі даних до 300 Мбіт/с.
В асортименті Samsung раніше був присутній апарат Galaxy R. Він був випущений ще в 2011 році, ставши молодшою версією Galaxy S II. У компанії вирішили відродити це маркування.
Формування нових сімейств смартфонів теоретично дозволить Samsung укріпити позиції на ринку, які дещо похитнулися під тиском китайських конкурентів.
Samsung є найбільшим в світі постачальником смартфонів, але попит на апарати компанії падає. За оцінками IDC, в третьому кварталі поточного року під брендом Samsung було реалізовано 72,2 млн. смартфонів проти 83,3 млн. роком раніше. Частка компанії на світовій арені склала 20,3% (22,1% у третій чверті 2017-го).
Хочете купити новий телефон, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти.

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас