Vodafone попередив про закриття старих тарифів МТС-Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vodafone попередив про закриття старих тарифів МТС-Україна

Фондовий ринок
4525
Оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна до кінця листопада закриє останні чинні архівні тарифи під брендом МТС-Україна.
Про це йдеться в повідомленні оператора.
“У листопаді Vodafone Україна завершує перехід на роботу під брендом Vodafone. Зокрема, будуть закриті останні архівні тарифи МТС-Україна – тарифи контрактної форми підключення”, – повідомили в компанії.
Абоненти цих тарифів зможуть вибрати для себе будь-який з чинних тарифів Vodafone Україна, підкреслюють в прес-службі оператора.
“Перехід в актуальні тарифи безкоштовний і для клієнтів більшості старих тарифів МТС-Україна завершиться до 30 листопада. Кожен абонент отримає SMS-повідомлення з інформацією про закриття тарифу і термінами для переходу в тарифи Vodafone Україна”, – відзначають в компанії.
Якщо абонент не зможе вибрати тариф самостійно, оператор запропонує кожному клієнту найбільш оптимальний для нього варіант тарифу, виходячи з інформації про щомісячні витрати на зв’язок, набір і обсяг послуг, якими користується клієнт.
На сьогоднішній день продовжують діяти понад 60 тарифів МТС-Україна, однак абонентів в кожному з них небагато, уточнили в прес-службі оператора.
“Серед чинних тарифів є навіть тарифи UMC. Всі вони вже давно втратили актуальність і більшість таких тарифів автоматично закриється до кінця місяця”, – підкреслюють у Vodafone Україна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас