Volvo Cars задіє технології Baidu для розробки роботаксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo Cars задіє технології Baidu для розробки роботаксі

Технології&Авто
175
Volvo Cars оголосила про об’єднання зусиль з оператором найбільшої в Китаї пошукової системи Baidu з метою розробки самокерованих автомобілів для китайського ринку сервісів замовлення таксі.
Шведський автовиробник, що належить з 2010 року китайському холдингу Geely Automobile, є одним з багатьох в зростаючому списку виробників автомобілів, які прагнуть об’єднати зусилля з технологічними компаніями або конкурентами з метою поділу величезних витрат на розробку функціональних і безпечних систем управління самохідними автомобілями.
Volvo заявила, що співпраця надасть її доступ до програмного забезпечення автономного водіння Baidu Apollo, яке вона має намір використовувати для розробки автомобілів з четвертим рівнем автономності управління (Level 4).
Гендиректор Volvo Cars Хокан Самуельсон (Hakan Samuelsson) заявив, що продажі роботаксі операторам пасажирських перевезень допоможуть компанії виконати поставлене завдання збільшити до 2025 року в продажах частку самокерованих автомобілів до 30%.
«Роботаксі – це сегмент, де ми будемо конкурувати не в якості оператора, а за допомогою продажу автомобілів компаніям, з якими ми торгували раніше», – повідомив Самуельсон.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас