Перевізники у Львові вимагають підняти ціну проїзду в маршрутках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перевізники у Львові вимагають підняти ціну проїзду в маршрутках

Казна та Політика
657
Пасажирські перевізники Львова вимагають підняти ціну проїзду в маршрутках до 6,5 грн, йдеться в заяві Асоціації пасажирських перевізників Львівської області.
“Автотранспортні підприємства представили розрахунки до міськради, їх слід терміново обробити і почати процедуру перегляду тарифів. А для ухвалення рішення про затвердження нового тарифу пропонуємо міськраді затвердити рішення про зміну тарифу з 5 до 6,5 грн”, – сказано в документі.
Згідно із заявою, якщо мерія Львова не вживатиме таких заходів, то “транспортники будуть змушені скорочувати режим роботи вранці і ввечері”.
У повідомленні зазначено, що сьогодні розрахунковий тариф на перевезення – понад 9 грн за умови 100%-го відшкодування за перевезення пільгових категорій пасажирів, оскільки ціна на паливо зросла до 30-35 грн/літр.
Як повідомлялося, в грудні 2017 року Львівська міськрада підвищила тариф на проїзд в маршрутках до 5 грн.
У серпні поточного року міськрада оголосила конкурс на пасажирські автоперевезення, для участі в якому подали заявки 5 транспортних компаній, які працюють на ринку сьогодні, а також дві іноземні компанії – з Рівного та Дніпра.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас