Ізраїль може послабити податкове навантаження на криптотрейдерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль може послабити податкове навантаження на криптотрейдерів

Фінтех і Картки
142
На заході, що відбувся в Тель-Авіві, заступник генерального директора податкового органу Ізраїлю сказав, що «агентство не буде наполягати на розрахунку оподаткування криптотрейдерів на основі FIFO (на вході і виході)», що може спростити звітність для інвесторів і привести до зниження податкових ставок.
Роланд Ам-Шалем, заступник генерального директора агентства, пояснив, що точний розрахунок податків, який відноситься до прибутку, явно нарахованої для кожної криптовалюти, буде прийнятним для ізраїльської влади.
Відповідаючи на запитання про те, чи може податок повідомлятися за допомогою методу, відмінного від FIFO, він відповів: «Так, ми не будемо наполягати на FIFO, враховуючи той факт, що ви можете ідентифікувати валюти, процес може протікати інакше».
Джеремі Дахан, співзасновник Hello Group Software, що пропонує стейблкойн, забезпечений діамантами, прокоментував: «Значення оголошення полягає в тому, що оцінки податків у такому методі набагато нижчі, ніж в методі FIFO, тому навіть ті, хто представив звіти, зможуть представити переглянуті звіти, які можуть зменшити оцінку».
Гіді Бар Закай, колишній заступник генерального директора податкового органу Ізраїлю, додав, що «визнання податковим органом при розрахунку точного прибутку в цифрових валютах призведе до істинного підрахунку податків, що приведе до прибутку в сотні мільйонів шекелів для держави протягом багатьох років».
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас