Співвласник "Епіцентру" веде переговори про купівлю ФК "Карпати" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласник "Епіцентру" веде переговори про купівлю ФК "Карпати"

Фондовий ринок
531
Співвласник гіпермаркетів “Епіцентр” та “Нова лінія”, народний депутат і віце-президент Федерації футболу України Олександр Герега веде переговори про купівлю футбольного клубу “Карпати” (Львів).
“Я не можу на 100% відповісти на ваші запитання. Ми любимо футбол, тому я не можу сказати, що такого процесу не існує. Такого плану питання вирішуються або за одну годину, або тривають роками. Є певні нюанси”, – сказав він в інтерв’ю виданню “ua.tribuna”.
Водночас О.Герега ухилився від відповіді на запитання про деталі переговорів, що ведуться з Петром Димінським і Ігорем Коломойським.
“Не можу коментувати цю інформацію, адже вона є закритою. Хочу сказати одне – “Карпати” повинні мати майбутнє. У них для цього є все необхідне”, – додав О.Герега.
Згідно з даними реєстру юридичних та фізичних осіб, на кінець 2017 року засновниками ТОВ “Клуб професійного футболу “Карпати” були дві компанії з Британських Віргінських островів, одна з яких заснована громадянином Кіпру, а друга – П.Димінським і ще одним громадянином Кіпру.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас