У МЕРТ розповіли, чому PayPal не хоче заходити в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЕРТ розповіли, чому PayPal не хоче заходити в Україну

Фінтех і Картки
2469
Міжнародна система грошових переказів PayPal не хоче заходити в Україну, незважаючи на багаторічні спроби української влади переконати керівництво цієї компанії, як власними зусиллями, так і за посередництва уряду США.
Про це розповів перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.
“PayPal не хоче заходити в Україну. Насправді люди вірять, що всі інвестори мріють бути в Україні, і єдине, що їм заважає, – це поганий український уряд, який їх відлякує. Насправді приклад і PayPal, і тієї самої IKEA, він скоріше про те, що частина інвесторів не хоче бути в Україні. І не хоче бути не через те, що у нас погана країна, тому що поганий бізнес-клімат, ми просто не в їхніх планах. Як це – справа не в тобі, справа в мені, як іноді кажуть дівчата, тільки навпаки”, – сказав Нефьодов.
Перший заступник міністра розповів про зусилля, які докладала українська влада для того, щоб ця система міжнародних переказів зайшла на український ринок.
“З PayPal ситуація дуже проста. Ми зараз не значимося в переліку пріоритетних для них країн. Ми дуже сподіваємося, і ми робимо досить багато, щоб ця ситуація змінилася”, – сказав Нефьодов.
На відміну від більшості інших електронних платіжних систем, PayPal працює зі справжніми грошима, а не “титульними знаками”. Для миттєвого поповнення і виведення коштів PayPal пропонує прикріпити до рахунку в системі банківську картку або рахунок.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас