В Україні почали фіксацію порушень швидкості на дорогах (список доріг) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні почали фіксацію порушень швидкості на дорогах (список доріг)

Казна та Політика
4362
З 8 жовтня в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam.
Про це йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ в Facebook.
Як наголошується, патрульна поліція використовуватиме TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.
“У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебуватимуть службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору”, – попереджають у МВС.
Згідно з повідомленням, протягом першого тижня патрульна поліція використовуватиме TruCam у пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення.
“Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних”, – повідомляє прес-служба.
“Також служба моніторингу Департаменту патрульної поліції буде контролювати кількість складених адміністративних матеріалів та кількість збережених відео”, – йдеться у повідомленні.
В Україні почали фіксацію порушень швидкості на дорогах (список доріг)
Нагадаємо, якщо ви власник новенького елітного авто. Або не молодого, але вірного «залізного коня»… Готові порадувати вас спеціальними картами для водіїв. Отримуйте додаткові знижки, Кешбек і багато іншого.

Обрати карту для водія на Finance.ua 🏎️

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас