Призначено фіндиректора "Запоріжсталі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Призначено фіндиректора "Запоріжсталі"

Фондовий ринок
499
Фінансовим директором Запорізького металургійного комбінату “Запоріжсталь”, одного з найбільших платників податків України, призначено Сергія Рожка, який до цього працював у компаніях міжнародного рівня PricewaterhouseCoopers (PWC) і Syngenta.
Як повідомляється в прес-релізі підприємства, С.Рожок призначений фіндиректором наказом генерального директора “Запоріжсталі”.
При цьому наголошується, що перед С.Рожком поставлено завдання підвищити операційну ефективність підприємства, реалізувати високотехнологічні рішення, спрямовані на посилення позицій на ринках, продовжувати впровадження комплексної програми екологічної модернізації підприємства.
“Швидкий пошук нестандартних рішень – найактуальніше із завдань, що стоять перед фінансовою функцією комбінату. Ми неодноразово демонстрували свій імунітет до криз і викликів, вміння втілювати великі інвестиційні проекти і знаходити точки зростання в найскладніші для галузі періоди. Упевнений, Сергій зробить свій гідний внесок в досягнення поставленої мети”, – зазначив гендиректор “Запоріжсталі” Ростислав Шурма, якого цитує прес-служба підприємства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас