В Україну заходить ще один лоукостер: база буде в регіональному аеропорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну заходить ще один лоукостер: база буде в регіональному аеропорту

Фондовий ринок
1159
В Україну зайде ще один європейський лоукостер, який відкриє офіційне представництво і буде базуватися в міжнародному аеропорту “Херсон”.
Про це під час Херсонського міжнародного економічного форуму повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.
“Зараз ця авіакомпанія проходить процедуру реєстрації в Україні, після чого її чекає сертифікація в Державній авіаційній службі України, вона тут отримає сертифікат юридичної особи”, – сказав Лавренюк.
Він уточнив, що мова йде не про Ryanair, яка вже почала польоти з України, і не про Eurowings.
“Ми хочемо зробити регулярні рейси з Херсона авіакомпанії, яка має бажання працювати в Україні, і ми говоримо не про Ryanair і не про Eurowings. Ми говоримо про компанію, яка реєструє своє представництво в Україні. Ця європейська авіакомпанія, яка володіє шістьма бортами, хоче зайти на внутрішні перельоти і рейси в країни ЄС в тому числі”, – зазначив Лавренюк.
Він підкреслив, що українське законодавчо передбачає, що авіакомпанія, що здійснює перельоти всередині країни, повинна мати аеропорт базування в Україні.
“У них буде своє представництво в Україні. Вони вибрали Херсон. В Україну вони ще не літали, перельоти здійснюватимуться за цінами лоукостера”, – повідомив заступник міністра.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас