"Укрзалізниця" планує залучити Pesa і Siemens до оновлення рухомого складу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" планує залучити Pesa і Siemens до оновлення рухомого складу

Фондовий ринок
679
Делегація “Укрзалізниці” на міжнародній виставці InnoTrans 2018 провела переговори з компаніями Pesa і Siemens щодо оновлення рухомого складу.
Про це свідчить інформація залізничної компанії.
“Укрзалізниця” пропонує різні формати оновлення парку рухомого складу для приміських перевезень. Про це говорили і з представниками польського виробника Pesa. Зараз компанія розраховує на вступ до цього питання органів місцевої влади, які, безумовно, повинні взяти активну фінансову участь у подібних проектах. Тому вже зараз ведемо пошук надійних партнерів, які мають досвід виробництва рухомого складу, який може використовуватися для приміських і регіональних перевезень. Також розглядаємо питання подальшого ремонту і модернізації наявних рейкових автобусів для поліпшення їх комфортності та надійності”, – зазначив Євген Кравцов.
Також “Укрзалізниця” розраховує на продовження співпраці з Siemens в майбутніх проектах з постачання рухомого складу, обладнання для нього, приладів і систем для залізничної інфраструктури.

Довідка Finance.ua:

  • У 2004 – 2012 роках Pesa поставила “Укрзалізниці” 14 рельсобусів: 1 примірник Pesa 610М, 11 одиниць Pesa 620 М і 2 примірники Pesa 630М.
  • Siemens на базі Дніпропетровського електровозобудівного заводу в 2004-2008 роках виготовила 18 електровозів змінного струму. Більша частина цих локомотивів простоює і потребує ремонту.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас