Експерт розповів, що стало причиною злету ринку криптовалют і його зниження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт розповів, що стало причиною злету ринку криптовалют і його зниження

Фінтех і Картки
10660
Протягом останніх тижнів на тлі поновлення багатьма криптовалютами своїх річних мінімумів один з співзасновників Ethereum спробував переконати популярні ЗМІ в тому, що сегмент цифрових активів, як і раніше, чекає велике майбутнє.
Джозеф Лубін висвітлив поточний стан ринку криптовалют і перспективи як Ethereum, так і технології в цілому.
Засновник одного з провідних блокчейн-стартапів ConsenSys Лубін почав з розповіді про те, що стало причиною останнього зльоту ринку криптовалют і його подальшого зниження. Лубін вважає, що вибухове зростання 2017 року пов’язано з тим, що певні гравці побачили в технології блокчейн безмежний потенціал, а спекулянти виявилися “надмірно натхнені цим”.
Тоді як економісти бачили в зростанні ринку криптовалют ознаки утворення бульбашки, розробники очікували, що така динаміка допоможе залучити до технології тільки позитивну увагу, але не погану славу.
“Злети привертають багато уваги до нашого простору, безліч технічних фахівців, підприємців і споживачів, тому все це дуже добре. Зараз ми спостерігаємо дуже бурхливу діяльність, і це завдяки злету минулого року. Таким чином, ми вдосконалюємо різні області своєї екосистеми, щоб підготуватися до нового значного зростання”, – заявив він.
Говорячи про поширення знань в області блокчейна, Лубін зауважив, що пересічному споживачеві не обов’язково розбиратися в принципах роботи технології, залишивши цю прерогативу розробникам. Користувачам же слід більше цікавитися децентралізованими додатками, де блокчейн, зокрема Ethereum, знаходить безпосереднє застосування.
Коментуючи нещодавню заяву Віталіка Бутеріна, згідно з якою можливості для тисячократного зростання в блокчейн-просторі вже вичерпані, Лубін, визнавши заслуги розробника, зауважив, що його думка не являє собою незаперечну істину.
“Це технологія, яка протягом найближчих десятиліть впливатиме на економіку, громадські та політичні системи. Ми поки знаходимося на самому початку. Ця технологія ще досить незріла, тому буде такий розвиток, що все, що є активом сьогодні, в майбутньому, можливо, буде представлено у вигляді криптоактиву, так що перспективи воістину великі”, – сказав він
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас