Перший 5G-смартфон Honor вийде в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший 5G-смартфон Honor вийде в 2019 році

Технології&Авто
308
Джордж Чжао (George Zhao), президент Honor (дочірня структура Huawei), розповів про плани бренду щодо випуску смартфонів з підтримкою мобільного зв’язку п’ятого покоління (5G).
За словами керівника Honor, розгортання комерційної інфраструктури 5G призведе до появи якісно нових сервісів з технологіями штучного інтелекту.
Мережі 5G відкриють шлях для формування повністю мобільного суспільства, а користувачам стануть доступні раніше небачені швидкості передачі даних.
По суті, вважає Джордж Чжао, впровадження 5G зітре межу між віртуальним світом і реальністю. Штучний інтелект і сервіси 5G виступатимуть один для одного як каталізатор. В результаті, буде спостерігатися стрімкий розвиток IT-платформ майбутнього.
Перший смартфон Honor з підтримкою 5G побачить світ наступного року. Відзначається, що випуск таких пристроїв дозволить бренду зміцнити позиції на глобальному ринку «розумних» стільникових апаратів.
Так, до 2020 року Honor розраховує увійти до п’ятірки провідних брендів смартфонів, а до 2022-му опинитися в трійці лідерів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас