Стало відомо, де IKEA відкриє перший магазин в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, де IKEA відкриє перший магазин в Україні

Фондовий ринок
1719
Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому, офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину в форматі city store в ТРЦ Ocean Mall в 2019 році.
“Компанія відкриє в Києві свій перший магазин нового міського формату вже в 2019 році. Це буде один з перших магазинів міського формату IKEA в світі… разом з Францією, Великобританією, Данією, США і Китаєм. Київський магазин буде розташований в торгово-розважальному центрі Ocean Mall”, – повідомила прес-служба компанії.
Згідно з повідомленням, новий формат магазинів менший за розміром і розташований в центральній частині міста, щоб задовольнити потреби сучасних споживачів, які хочуть здійснювати покупки ближче до дому, а також онлайн.
“З урахуванням результатів дослідження ринку і споживчих переваг наша команда обрала найбільш сприятливу бізнес-модель, яка дасть можливість ІКЕА реалізувати плани в Києві вже найближчим часом. У новому магазині міського формату наші покупці познайомляться з новим підходом ІКЕА до створення комфортного життя для якомога більшої кількості людей”, – цитується в повідомленні головний виконавчий директор IKEA Південно-Східній Європі Стефан Вановербеке.
Як повідомлялося, у звіті шведського рітейлера за 2017 рік зазначається, що компанія тестує новий формат city store з невеликою площею і ближче до центру міст.
Так, вже відомі плани IKEA відкрити магазини площею до 5 тис. кв. м у варшавському торгово-розважальному центрі Blue City (Польща) та в центрі Парижа (Франція). У них буде представлений менший асортимент товарів, при цьому акцент зміщено на послуги онлайн-комерції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас