Підприємство Фірташа призупинило випуск добрив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємство Фірташа призупинило випуск добрив

Фондовий ринок
714
Приватне акціонерне товариство «Північнодонецьке об’єднання Азот» тимчасово призупинило випуск азотних добрив зважаючи на затоварювання.
Про це повідомили у прес-службі Group DF.
ПАТ «Північнодонецьке об’єднання “Азот», що входить в азотний бізнес Group DF, тимчасово призупинило випуск азотних добрив. Призупинення виробництва пов’язано з виконанням виробничого плану і накопиченням на складах достатньої кількості продукції, необхідної для проведення сезонних сільськогосподарських робіт”, – йдеться у повідомленні.
Підприємство виконало виробничий план і виготовило необхідні обсяги продукції, проте не уникнуло затоварювання.
“На сьогоднішній день всі складські приміщення заводу затоварені. Виготовленої продукції, яка є в наявності, цілком достатньо, щоб в повному обсязі покрити існуючий попит з боку українських аграріїв. Ми чітко орієнтовані на потребу внутрішнього ринку, тому в міру зростання платоспроможного попиту підприємство буде запущено, і випуск продукції буде відновлено у найкоротші терміни», – прокоментував призупинення виробництва Леонід Бугаєв, голова правління ПАТ «Північнодонецьке об’єднання “Азот».
За словами Бугаєва, з червня 2018 року трьома азотними підприємствами Group DF вже випущено понад 500 тис. тонн азотних добрив.
«Ми звернулися у Міністерство аграрної політики з проханням озвучити бракуючу потребу в азотних добривах для проведення осінньої посівної з метою планування технологічних зупинок наших підприємств для підготовки до зимового періоду. Поки що жодної відповіді ми не отримали, але потужностей двох інших працюючих азотних підприємств Group DF цілком достатньо для покриття залишків потреб на осінню посівну», – додав Бугаєв.
Наголошується, що під час зупинки на підприємстві будуть проведені необхідні заходи щодо підготовки до зими.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас