У 2019 році всі провідні виробники випустять пристрої з 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2019 році всі провідні виробники випустять пристрої з 5G

Технології&Авто
298
Спершу Qualcomm заявляла, що широка доступність мереж 5G настане в 2020 році, але тепер компанія зазначила, що змогла домогтися цього на рік раніше.
«Передбачалося, що мережі 5G з’являться в 2020 році, – зазначив президент Qualcomm Кріштіану Амон (Cristiano Amon) в інтерв’ю. – Незважаючи на серйозну кризу, яку ми переживаємо, ми підтримували високий рівень витрат на дослідження і розробки, щоб прискорити впровадження 5G більш ніж на рік».
За словами пана Амона, мережеві оператори в країні збираються активно розвивати стандарт, додавши, що вони зможуть досягти досить широкого покриття відносно швидко, додавши обладнання 5G до існуючих стільникових вишок протягом наступного року.
«Завдяки раннім інвестиціям Qualcomm ми збираємося приступити до розгортання 5G в Сполучених Штатах вже в квітні 2019 року. Приблизно тоді ж ви зможете купити смартфон з підтримкою 5G», – зазначив керівник.
В останні роки кількість бізнес-клієнтів Qualcomm збільшилася до 9000 – серед них є 18 з 25 провідних світових автовиробників, безліч компаній зі сфери Інтернету речей, різні марки побутової електроніки, виробники мережевого обладнання Wi-Fi.
Кріштіану Амон зазначає, що всі клієнти Qualcomm з числа провідних виробників смартфонів планують випустити 5G-апарати на базі Android в наступному році, а також додав: «Я не зустрічав людини, яка не хотіла б, щоб Інтернет у нього працював швидше. У людей є 4K-дисплеї, прекрасні камери і фантастична картинка, – все це вимагає високих швидкостей для закачування і скачування даних. Крім того, світ переходить на необмежені по трафіку тарифи. Оператор, який розгортає мережу 5G, отримує значно нижчу вартість мегабайта, тому є стимул розвитку необмежених тарифів на 5G».
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас