ТОВ "Галичина" працює у штатному режимі - збанкрутувала інша компанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОВ "Галичина" працює у штатному режимі - збанкрутувала інша компанія

Фондовий ринок
999
ТОВ «Молочна компанія «Галичина» заявляє, що не має відношення до банкрутства ПрАТ “Галичина”.
Про це повідомляється на сторінці ТОВ «Молочна компанія «Галичина» у Facebook.
“Сьогодні низка українських видань розповсюдила інформацію з некоректними заголовками щодо банкрутства МОЛОЧНА КОМПАНІЯ «ГАЛИЧИНА». Повідомляємо, молочна компанія «Галичина» працює у штатному режимі, жодних змін у роботі виробництва немає.
Зазначається, що банкрутом оголошена інша юридична структура – ПрАТ “Галичина”. Її постановою Господарського суду Львівської області від 30.08.2018 р. у справі №914/3734/15 визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру”, – йдеться в повідомленні.
“Юридична процедура щодо ПрАТ «Галичина» не позначиться на продовженні випуску високоякісної молочної продукції. Підкреслюємо, ніяких змін у виробництві, якості продукції, дистрибуції немає”, – зазначають у молочній компанії.
Як повідомлялося, Господарський суд Львівської області визнав банкрутом ПрАТ “Галичина” та відкрив ліквідаційну процедуру.
У судовому рішенні зазначається, що підприємство припинить діяльність по завершенню технологічного циклу останнього запущеного у виробництво продукту. Виняток становить виробництво, спрямоване на виконання договорів, що мають на меті захист майна банкрута або забезпечення його збереження у належному стані.
При цьому на сайті Львівської торгово-промислової палати вид діяльності ПрАТ “Галичина” визначається саме як виробництво молочних продуктів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас