Найбільший український виробник автобусів виграв тендер в Грузії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший український виробник автобусів виграв тендер в Грузії

Фондовий ринок
1311
Завод Черкаський автобус до кінця поточного року поставить 40 міських автобусів з низькою підлогою стандарту Євро 5 на адресу мерії грузинського Батумі за результатами виграного тендера.
Про це повідомили в мерії Батумі.
Перші 15 автобусів Isuzu Ataman вже поставлені, презентовані і з’являться на вулицях міста 1 вересня, інші будуть поставлені до кінця року.
Автобуси на базі агрегатів японської Isuzu розраховані на 60 осіб, оснащені системою GPS, кондиціонером і пристосовані для людей з обмеженими можливостями.
Згідно з повідомленням, закупівля автобусів фінансується Європейським банком розвитку і реконструкції (ЄБРР) з низькими процентними ставками.
Вартість контракту не розголошується, але згідно з повідомленнями ЗМІ, влітку 2017 року, між урядом Грузії і ЄБРР була досягнута домовленість про виділення кредиту в розмірі €5,5 млн на фінансування проекту оновлення автобусного парку Батумі, в межах якого в 2019 році також планується закупівля для міста електроавтобусів.

Довідка Finance.ua

  • Компанія Черкаський автобус до 2011 року входила до складу корпорації Богдан.
  • Наприкінці 2008 року виграла тендер на поставку 83 міських автобусів малого класу Богдан А092 в Батумі, а всього лише за той рік до Грузії було поставлено 190 автобусів, в тому числі 40 автобусів А092 і 150 автобусів середнього класу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас